Επιλογή Σελίδας

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τι καλύτερο από το να κατασκευάσουμε μόνοι μας τα στολίδια και τα δώρα που θα δώσουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Βρήκα επίσης αρκετές ιδέες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι με πολλές διαφορετικές συνταγές.

Χριστουγεννιάτικες Κατασκευές


https://crafts.kaboose.com/
(Μεγάλη ποικιλία κατασκευών όχι μόνο για τα Χριστούγεννα αλλά και για άλλες γιορτές και εποχές του χρόνου. Πολλές από τις κατασκευές παρουσιάζονται με βίντεο)

https://www.enchantedlearning.com/crafts/christmas/ (Εύκολες χριστουγεννιάτικες κατασκευές για παιδιά)

https://www.allfreecrafts.com/christmas/index.shtml (Εδώ θα βρείτε πάρα πολλές κατασκευές για όλες τις εποχές του χρόνου, ανά κατηγορίες)

https://www.allcrafts.net/xmas.htm (Χριστουγεννιάτικες (και όχι μόνο) κατασκευές με την χρήση διαφόρων υλικών)

https://www.craftbits.com/ (Δύσκολες και εύκολες κατασκευές για μικρούς και μεγάλους)

Χριστουγεννιάτικες συνταγές


https://www.sintagespareas.gr/sintages/category/xristougennon.html (Πάρα πολλές χριστουγεννιάτικες συνταγές στα ελληνικά)

https://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=4041&Itemid=176 (Ελληνικές χριστουγεννιάτικες συνταγές)

https://recipes.kaboose.com/christmas-recipes.html (Πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες συνταγές στα αγγλικά)

https://allrecipes.com//Recipes/holidays-and-events/christmas/Main.aspx (Εντυπωσιάστε με το χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Συνταγές στα αγγλικά)

https://www.aglaiakremezi.com/recipies/savory-and-sweet-biscotti/melomakarona-honey-infused-olive-oil-orange-and-spice-cookies.htm (Μελομακάρονα από την Αγλαϊα Κρεμέζη)

https://www.aglaiakremezi.com/recipies/savory-and-sweet-biscotti/kourambiedes-roasted-almond-cookies.html (Κουραμπιέδες από την Αγλαϊα Κρεμέζη)

Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε μπορείτε να το γράψετε στα comments/σχόλια παρακάτω! 🙂