Επιλογή Σελίδας

Δείτε μερικά από το πιο παράξενα αλλά και πρακτικά πιάτα φαγητού.

Wheel of Nutrition by Rui Pereira and Hafsteinn Juliusson for HAF

Το συγκεκριμένο πιάτο είναι ότι πρέπει για όσους θέλουν να ελέγχουν τι ακριβώς βάζουν στο πιάτο τους. Έρχεται σε 3 διαφορετικά σχέδια, Diet, Extra ordinary και Supersize για όλες τις ορέξεις.


Designers
: Rui Pereira και Hafsteinn Juliusson

Trio Plate

Το πιάτο τρία σε ένα νοικοκυρεμένα. Ότι πρέπει για το σερβίρισμα ορεκτικών.

Designer: Jean Marc Gady

Food Face Kid’s Dinner Plate

Δυσκολεύεστε να πείσετε το παιδί σας να φάει κάποιες τροφές (π.χ. Λαχανικά); Μετατρέψτε την ώρα του φαγητού σε παιχνίδι και ίσως το παιδί σας καταδεχθεί να δοκιμάσει ακόμη και λαχανικά.


The Go Plate

Δεν υπάρχουν τραπέζια και καρέκλες; Δεν υπάρχει πρόβλημα. Το Go Plate σχεδιάστηκε για αυτόν ακριβώς το λόγο.


Benta Plates

Frame Plates

Πιστεύετε ότι το φαγητό σας είναι έργο τέχνης; Τότε φερθείτε του ανάλογα και βάλτε το στο κατάλληλο πιάτο κορνίζα. (Τύπου: Παρ’το Λίζα και φάτο απ΄την κορνίζα)

K – wine

Το K – Wine είναι η πιο elegant μορφή του Go Plate που είδαμε πιο πάνω. Όπως φαίνεται είναι για πιο επίσημες καταστάσεις μιας και είναι ειδικά σχεδιασμένο να προσαρμόζεται τέλεια μόνο σε ποτήρια κρασιού.

Πιάτο μεσαίας θέσης

Πόσες φορές έτυχε να καθίσετε στην μέση 2 τραπεζιών και το πιάτο σας να παίζει τραμπάλα ανάμεσα στα δυο τραπέζια; Η λύση βρίσκεται στο πιάτο της φωτογραφίας που ακολουθεί.


Designer: Shira Nahon

Bodylicious X & Y

Βασισμένο σε μια γιαπωνέζικη παράδοση σύμφωνα με την οποία το σούσι σερβίρονταν στο γυμνό σώμα μιας γυναίκας (Nyotaimori) ή ενός άντρα (Nantaimori), συνήθως σε πολυτελή συμπόσια.

Designer: Hiroshi Tsunoda

Finger Food

Finger Food όνομα και πράγμα. Βέβαια θα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην καταλήξει το μεζεδάκι μέσα στο ποτό σας. Το κάθε πακέτο έχει 10 τέτοια μικρά πιατάκια.


Designer: Ken Goldman

Δίαιτα για 2

Ποιος τρώει περισσότερο; Ποιος τρώει γρήγορα και αδειάζει το πιάτο του σε λίγα δευτερόλεπτα; Τα ψέματα σταματούν με το πιάτο τραμπάλα – ζυγαριά. Και έχει και κεράκι για τους ρομαντικούς!Designer: Daniel Ballou

Πέτρα ή πλακάκι για πιάτο

Ότι πρέπει για το σερβίρισμα τυριών και αλλαντικών.

See With Fingertips

Ένα πιάτο ειδικά σχεδιασμένο για χρήση από τυφλούς ανθρώπους.


Designers: Keum Eun-byeol & Park So-mi