Επιλογή Σελίδας

Το νέο Twitter θα αποτελείται από δυο πάνελ – στήλες. Ουσιαστικά η δεξιά στήλη που υπάρχει στην σημερινή του έκδοση θα μεγαλώσει και θα αποκτήσει νέα λειτουργικότητα κάνοντας το Twitter πιο εύκολο στην χρήση.

Μέχρι στιγμής όταν ένας χρήστης πατάει στο link μιας φωτογραφίας ή ενός βίντεο, φεύγει από το twitter.com και μεταφερεται στην ιστοσελίδα της αντίστοιχης υπηρεσίας (TwitPic, YouTube κτλ). Στην νέα έκδοση αυτό δεν θα συμβαίνει αφού οι φωτογραφίες και τα βίντεο που είναι ενσωματωμένα στα twitts θα εμφανίζονται απευθείας στο Twitter και συγκεκριμένα στην δεξιά στήλη. Επίσης πατώντας το @username ενός χρήστη θα εμφανίζεται ένα μίνι προφίλ και πάλι στην δεξιά στήλη.

Στην δεξιά στήλη άραγε θα υπάρξει και χώρος για διαφημίσεις; Το πιθανότερο είναι πως ναι, μιας και το Twitter θέλει να προσελκύσει και τον επιχειρηματικό κόσμο κάτι που ήδη κάνει το Facebook με μεγάλη επιτυχία. Σύντομα θα ξέρουμε.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Twitter στην επίσημη σελίδα του https://twitter.com/newtwitter και στο άρθρο του Danny Sullivan, The New Twitter & Search, An Illustrated Guide.